Over EHProductions

De drijvende kracht achter EHProductions is Evert Haagsma. Hij studeerde ‘Kunst, Media en Technologie’ aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht. In 2002 begon hij als mediavormgever en stage designer bij theaterproducties van Theatergroep Hebhetlef en Musicalopleiding MUZT. Met zijn afstudeervoorstelling ‘STOP’ slaagde hij erin een interactieve multimedia productie neer te zetten voor scholieren uit het voortgezet onderwijs. Na deze ervaringen is Evert als editor, opnameleider, (meercamera)regisseur werkzaam geweest bij regionale en landelijke televisie, waaronder NCRV, VPRO en Omrop Fryslân. Ook ontwikkelde hij diverse programmaformats voor RTL4 en produceerde hij talkshows en ENG-programma’s voor NDC Mediagroep/PodiumTV. 

Een greep uit programma’s en films waarbij Evert werkzaam is geweest: Eurosonic-Noorderslag (NOS-NTR), Z@PPLive (NCRV), ZAPP Delict (NCRV), Motel de Jong (VPRO), Gouden Kalf Gala (VPRO), Serious Request (NOS), BZT Show (NCRV), Praatjesmakers (NCRV), K-Rute (Omrop Fryslân), De Storm (NL Film), Sinterklaas en het Geheim van het Grote Boek (SRSP Film/Dutchview).

An essential aspect of creativity is not being afraid to fail” – Edwin Land

Binnen EHProductions kan Evert in de rol als creatief producent zijn passie voor media, theater en design optimaal inzetten. In samenwerking met culturele partijen en samenwerkingspartners werkte EHProductions de afgelopen jaren aan projecten voor o.a. FNV, Milieu Centraal, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, Thialf, Nederlands Bijbelgenootschap, Cultuurkwartier, Entertainment on Ice, Provincie Fryslân, Provincie Drenthe, Sport Fryslân, Sportstad, Gemeente Heerenveen, Elfstedenhal Leeuwarden, Kinderboekenweek, Stichting Beleef en Herinner.


Gericht op zoek naar creatieve of productionele input en benieuwd hoe EHProductions hierbij kan helpen? Neem dan contact op of laat een terugbelverzoek achter.